Cattery  Osse Ster

Veel kijkplezier!

Ik vind juiste match heel belangrijk en doe mij best om kittens zo gezond en sociaal mogelijk op te voeden. Osse ster kittens groeien op in de woonkamer samen met oudere kinderen, andere katten en 3 Biewer hondjes. Kittens draaien mee met huishouden en zijn bekend met Tv, stofzuiger en alle  geluiden wat bij huishouden hoort. 

U kunt een, of 2 kittens in optie nemen maar ze mogen pas vanaf 7/8 weken bezoek ontvangen, eerder vind ik het te vroeg, juist omdat ik goede match belangrijk vind en wil zien of mijn kitten past in leefsituatue van nieuwe baasjes. Met 7/8 weken karakter van kitten al wat duidelijker. Het kan dus wel eens voorkomen dat u advies krijgt om een andere kitten te nemen dan u al uitgekozen heeft op de basis van alleen vachtkleur. Ik wil tenslotte dat Osse ster kitten perfecte huisgenoot voor nieuwe baasje wordt! 

Indien  er wederszijdse klik is vraag ik na afkoel periode van 1 dag een bedrag van 200 euro, deze wordt afgetrokken van de vraagprijs en wordt gebruikt om kittens verhuis klaar maken, dus voor entingen , paspoort, chip en kastratie of sterilisatie. Dit bedrag wordt niet terug betaald indien koper ziet af van de aanschaf van de kitten.  

Voor in aanmerking komen voor Osse ster kitten stuur maar een berichtje via mail of whatsapp met omschrijving van uw leefsituatie  en ik probeer de beste passende kitten voor u te vinden! 
Al mijn kittens gaan het nest verlaten als ze minimaal  14 weken oud zijn en :
*heel goed gesocialiseerd met mensen, andere katten en honden  

*volledig ingeent   
*minimaal 3 keer nagekeken door de dierenarts 
*gechipt  
*in het bezit van Europees paspoort en Felikat stamboom 

*gecastreerd en gesteriliseerd
*meerdere keren ontwormd
*alle katten in mijn cattery eten voer van het merken Josera en  Animonda, kittens krijgen bij vertrek een kittenpakketje van deze merken  mee. 
*ik gebruik Pee Wee kattenbakken met houtpellets.

 


E-mailen
Bellen
Map
Instagram